Térelválasztó
Ez a saját térelválasztóm

Ez itt egy saját találmány, a hullámzó térelválasztó fal

A probléma a következő: ahogy betoppan az ember a házba, egy előszoba fogadja. Ebből az előszobából direkt rálátás nyílik a nappalira, ami nem túl egészséges. Ezt próbáltuk megszüntetni egy olyan megoldással, ami nem megy fel a plafonig, mert akkor már túlságosan lezárná a teret. A térelválasztó fal mögött egy 3 m széles kanapé bújik el, a képről ügyesen kivehető, hogy nem látszik 🙂

Az elválasztó fal alapanyaga borovi fenyő, amit táblásítva vásároltam meg. Ebből vágtuk ki a különböző méretű lapokat, amit aztán csapokkal rögzítettünk egymáshoz. A festést egyszerű vizes bázisú festékkel oldottuk meg. Az egész szerkezet több részből áll, a fényképen látni, hogy hol van megosztva. Így könnyebb volt ideszállítani és behozni az egész hóbelebancot. Természetesen már a ház tervezésekor megálmodtuk ezt a térelválasztó falat, és a látványterveken is rajta volt. A látványterveket természetesen én csináltam, egy 3 dimenziós modellező programmal. Ha új házat építünk, akkor nagyon ajánlom, hogy a bútorokkal már az első perctől tervezzetek!

Ezzel a módszerrel nagy terekből lehet leválasztani kisebb részeket úgy, hogy nem tagoljuk szét a szobát, és meghagyjuk a monumentális teret.

Később még írok további térelválasztó ötleteket is, csak győzzed kivárni!

Addig meg itt találsz frankó képeket, amikből inspirálódhatsz!

Levi voltam!

2 hozzászólás

  1. Gratulálok! A térelválasztó tényleg jól sikerült, mutatós találmány. Egyetlen hátránya, hogy nem látom tőle, hogy elkészült-e már az új étkező asztal!!!

  2. Köszönöm a hozzászólást! Jelentem elkészült és csodálatos lett!

    😎

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük